Jump to content
jcgoble3

JavaScript breakage

Recommended Posts

JavaScript is broken on the forums when I access it from a web browser, preventing me from posting in any way. I can only post from Tapatalk. This has been observed in all of the following environments:

 

Firefox 62.0, Ubuntu 18.04

Chrome 69.0.3497.92, Ubuntu 18.04

Firefox 62.0.1, Android 9

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On September 14, 2018 at 11:03 PM, silver2005 said:

A live look at the fixing of the forums.

IMG_1334.JPG

FINALLY got to use this! B) 

That's funny!

 

 

And hooray!

(It was broke for iOS as well a few days before this thread was made.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

My iPad can't handle the videos in the other section you and I and others post in, the what I'm listening to thread, it ends up reloading so many times that page gets an error at the top of tab, then it just keep trying some don't wander on to that thread anymore, I guess it's too content rich for my older iPad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you're asking me, it's not something on your guys end, my iPad cannot be updated any further because Apple doesn't sign the ShSh blobs for my generation of device, I'm stuck on an old iOS(9.3.5-iPadMini2Wifi), I wish there was workarounds for it, whatever doesn't load good on my device, I switch over to another to view it. I don't know of the other broken scripts though everything else works fine on here(for me).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×